Skiterreng nord for Tindefjell.
Naturskjønt tomteområde.
Fritids-, fiske-, tur- og skiløypemuligheter
Det er en naturlig inngangsport fra øst til Europas største høyfjellsplatå Hardangervidda. Det er lett adkomst til det vi kan kalle "Norges tak".

Tindefjell Hyttegrend ligger tett opp til dette området, rikt på flott natur og med et glimrende utgangspunkt for den som søker friluftsliv og naturopplevelse. Her er det kort vei til fjellet og det store fiskevannet Lufsjå som ligger ca. 1215 m.o.h. Et yndet sted for fiske både sommer og vinter. Fjellet og skogene har et rikt plante og dyreliv, og Lureelva som renner gjennom dalen kan friste med sprellende småørret som villig biter på en meitemark eller to.

Vinterstid vil det være et godt opparbeidet nett av skiløyper både nede i dalen og i fjellet.
Det er greit å ta seg opp til vidda uten å være topptrent, og om det skulle trekke opp til uvær, er veien kort til tregrensa og videre til hytta. Dette er et topp område for den som liker å ha det alpinfritt, men hvis trangen til slike utskeielser skulle dukke opp, kan vi nevne at Gaustablikk Skisenter som ligger i en avstand av ca. 39 km fra Tindefjell Hyttegrend. Her kan de by på flotte bakker og gode forhold vinteren.

SE LØYPEKARTET!

Oppkjørte løyper i fjell og skogsterreng.
Utsikt fra hovedveien mot fjellet.
Skiløper i skogsterreng, Tindefjell
Utsikt fra Tindefjell